ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΟΔΠ
Αρχείο

Ανακοινώσεις

Η εταιρεία Red Bull είναι δίπλα στους εθελοντές !
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την εταιρεία #redbull για την ευγενική τους χορηγία στην ομάδα μας δωρίζοντας ενεργειακά ποτά.
 
Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που τις δύσκολες μέρες της αντιπυρικής… Continue reading
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό – Vikos Natural Mineral Water για την ευγενική τους χορηγία, δωρίζοντας στην ομάδα μας εμφιαλωμένα νερά τα οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα και απαραίτητα… Continue reading
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την εταιρεία “ΒΙΟΧΑΡΤΕΛ Α.Ε” για την ευγενική τους χορηγία, δωρίζοντας στην ομάδα μας χαρτικά είδη μεγάλης ποσότητας, τα οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα και απαραίτητα για όλους μας.
 
Τέτοιου είδους ενέργειες, προάγουν… Continue reading

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Η Πενταμελής Επιτροπή καλεί τα μέλη της ομάδας σε Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση την 28η Μαΐου  τρέχοντος έτους, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00μμ στον χώρο του κλιμακίου μας στην Βάρκιζα με θέματα:

  • Απολογισμός Πεπραγμένων
  • Οικονομικός Απολογισμός
  • Ψήφιση Εσωτερικού… Continue reading
Μια ακόμη αντιπυρική έφτασε, βρίσκοντας μας προετοιμασμένους να συνδράμουμε όπου παραστεί ανάγκη.
 
Η Εθελοντική μας ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία θεωρητικών και πρακτικών εκπαιδεύσεων των νέων μελών μας από το Πυροσβεστικό Σώμα, με σκοπό την αποτελεσματικότερη συνδρομή μας στην αντιμετώπιση… Continue reading